Chorvatsko, místo ideální dovolené

Jak ideálně odcestovat na dovolenou do Chorvatska, když nechcete jet s cestovní kanceláří, bojíte se letadlem a na cestu vlastním automobilem si netroufáte? Jeďte autobusem . Profesionální řidiči se o vaše bezpečné dopravení na místo postarají.
Linka na trase Praha – Chorvatsko je tu pro vás už přes 19 let. Za tu dobu máme opravdu velké zkušenosti a díky tomu dokážeme poskytnout maximální pohodlí a spolehlivost v průběhu cesty. Služby se snažíme neustále zdokonalovat.
pohled ze střechy

Nejmodernější autobusy zajistí dostatečné pohodlí

Na cestu vyjíždí ty nejmodernější autobusy, které prochází pravidelnou kontrolou. V průběhu cesty jsou k dispozici polohovatelné a pohodlné sedačky s bezpečnostními pásy. Wi-Fi připojení i dobíjení pomocí USB. Sledovat můžete rovněž filmy na LCD obrazovkách po celém vozidle. Samozřejmostí je rovněž WC, které lze využít v průběhu celé cesty.
Svou jízdenku si můžete objednat z pohodlí domova online, vyjde vás na pouhých 2300Kč tam i zpět, což je velmi příznivá cena. V Chorvatsku je pak možné vystoupit na zastávkách od Zadaru až po Gradac. Nástupní místo pak nově máme v Praze na Florenci, což je pro většinu cestujících velmi pohodlné, je to kousek od vlakového nádraží, ideální tedy pro ty, kteří přijíždí vlakem.
ostrov krk

Řešení pro jednotlivce i celou rodinu

Pojedete-li do Chorvatska autobusem, odpadnou vám starosti o váš automobil a jeho poškození, obavy o dostatek benzínu, strach že zabloudíte nebo usnete za volantem. Můžete tak cestovat v naprostém klidu a pohodlí.
Chorvatsko autobusem je skvělé řešení pro všechny, kteří si rádi zajišťují dovolenou bez pomoci cestovní kanceláře a jediné co jim chybí je spolehlivá a rychlá doprava. Využít ji mohou jednotlivci i celé rodiny. Tak neváhejte a kupte si jízdenku ještě dnes, zájem je veliký, Chorvatsko je krásné a pro letní dovolenou ideální.